Hvordan endre Gmail passordet ditt?

 

Hvis du har en smart telefon og tilgang til internett, forstår du allerede hvor viktig det er å sikre at dine sosiale kontoer er trygge og beskyttet på alle måter. Gmail er en av de mest populære e-post plattformene som er tilgjengelige i dag på grunn av dens mange funksjoner og systemer. Som et resultat bruker hvert individ, organisasjon, gruppe osv. det regelmessig av flere grunner. Du kan bruke denne plattformen til å koble til forskjellige mennesker rundt om i verden fra hjemmet ditt uten problemer. Hvis du har en bedrift, kan du også bruke Gmail til å kontakte de ansatte og sende og motta filer på en vellykket og effektiv måte. Ikke bare det, hvis du prøver å markedsføre tilbudene dine til kundene dine, kan du også sende dem e-poster for å holde dem oppdatert til enhver tid. Som et resultat vil Gmail kunne hjelpe deg på flere måter hvis du vet hvordan du bruker det deretter.

Men siden så mange mennesker bruker det daglig og du trenger internettilgang for å åpne det, er det viktig for deg å sikre at passordet ditt er sterkt nok. Som et resultat bør du endre passordet ditt umiddelbart. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, kan du ta hjelp av denne bloggen eller kontakte Gmail støtte teamet vårt for å finne ut mer om det. La oss nå se nærmere på noen få trinn for å endre passordet ditt:

  1. Åpne Gmail plattformen og trykk på profilbildet ditt øverst til høyre på skjermen
  2. Når du har gjort det, vil du finne et Administrer Google kontoen din på den nyåpnede popup siden, trykk på den
  3. Trinnet ovenfor tar deg til en side hvor du finner siden Innstillinger, åpne den umiddelbart
  4. Du finner alternativet Endre passord i det nyåpnede vinduet. Du må først omskrive ditt nåværende passord og deretter opprette et nytt passord
  5. Når du er ferdig med å fylle ut plassen for det nye passordet, trykker du på Lagre

Hvis du følger trinnene ovenfor på riktig måte, vil du kunne endre kontopassordet ditt innen kort tid. Gmail støtten Norge er klar til enhver tid for å gi deg all form for hjelp du måtte trenge. Du bør forklare problemene dine grundig for dem hvis du ønsker å få de beste fordelene samtidig som du minimerer problemer med bred margin.

Relaterte linker

Hvordan deaktivere Gmail Chat varsler?

Popular posts from this blog

Hvordan deaktivere Gmail kontakter?

Hvordan deaktivere Gmail Chat varsler?