Hvordan deaktivere Gmail Smart Compose?

 

Hvis du er noen som bruker mye tid på å bruke teknologi og internett, vet du allerede at det er veien å gå å investere i passende programmer og nettsteder. Det er mange typer plattformer tilgjengelig i disse dager, men den første du bør laste ned må være et e-post program.

Selv om det er mange tilgjengelige alternativer, er det ganske effektivt å velge Gmail. Det er en plattform som ble brakt inn på markedet av en super populær multinasjonal organisasjon kalt Google for å gjøre ting enklere for brukerne. Som et resultat bør du prøve ditt beste for å vite mer om hvordan du kan bruke fasilitetene ved hjelp av Gmail støtte teamet så snart som mulig.

Du kan bruke denne applikasjonens verktøy til å sende meldinger, annonsere merkevaren din, logge på andre applikasjoner, holde styr på kalenderen din osv. Ikke bare det, men du kan også navigere i brukergrensesnittet på hvilken som helst måte du trenger siden det er superenkelt å bruk.

Går du gjennom en utfordrende periode og prøver å finne ut hvordan du installerer og registrerer deg for et verdenskjent e-postprogram som Gmail på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon siden dette er første gang? I så fall er en av de beste tingene du kan gjøre å snakke med Gmail tekniske støtte team og be om veiledning.

Det er en gruppe utdannede og erfarne spesialister, så du kan sette din lit til dem uten videre vurdering. Bortsett fra det er det noen få trinn du kan følge hvis du ønsker å deaktivere Gmail Smart Compose. De er:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Gmail applikasjonen på smart telefonen eller den bærbare datamaskinen
  2. Når hovedsiden åpnes, velg kategorien med tre linjer øverst til venstre på skjermen
  3. En liste over alternativer vil være tilgjengelig på neste side, bla ned og velg Innstillinger
  4. Trykk på e-post adressen din i det neste vinduet du kommer over
  5. En fane som heter Smart Compose vil være til stede på neste side, fjern avmerkingen i boksen ved siden av den

Du kan ringe Gmail støtte Norge nummer hvis du vil ha mer informasjon om denne plattformen.

Relaterte linker

Hvordan deaktivere Gmail Chat varsler?

Comments

Popular posts from this blog

Hvordan deaktivere Gmail kontakter?

Hvordan deaktivere Gmail Chat varsler?